nedeľa 19. augusta 2012

Ako sa ochrániť pred moci prisluhujúcimi slovenskými znalcami z odboru psychiatrie a psychiatrami vôbec - časť 2.

Buďte opatrní pri styku s psychiatrom - znalcom, resp. s konzíliom.
Pracujú v duchu eštebáckych metód - jeden ako zlý, druhý dobrý.
Prvý vás bude zneisťovať zásahmi do vašich prejavov, spochybňovať ich obsahovo, "vytáčať" do nepríčetnosti provokáciami, druhý fingovanou láskavosťou vám bude liezť pod kožu. 
Obaja s jediným cieľom: objaviť vaše slabé miesta, aby mali na čom vybudovať posudok, ktorý si u nich objednala moc.
Nezabúdajte, že ich navrhoval a schvaľoval príslušný súd, ktorý stojí v pozadí trestného konania vedeného proti vám.
 Aj preto má dôvod neakceptovať posudok urobený znalcom iným.

Mocou určení znalci sa usilujú vyhovieť prianiu skorumpovaných predstaviteľov moci.
Inak by v budúcnosti už žiadnu "zakázku" nedostali. A posudky sú predsa len lukratívnym bočným príjmom v medziach zákona.
A keď si ešte prirátame možné, aj keď nedokázateľné úplatky od tých, ktorí sú na kauze priamo zainteresovaní a ide im len o to, aby z odporcu títo "všemohúci" vyrobili z vás duševne chorého, každému je jasné celé pozadie veci.
Ide len a len o spochybnenie tvrdení obete amorálnych lumpov.

Žiadnu istotu nemáte ani vtedy, ak sa odmietnete vyjadriť ku čomukoľvek s odôvodnením, že využijete svoje právo nevypovedať.
Diagnózu vám vyrobia podľa "vlastného uváženia" a zatvoria vás na pozorovanie na psychiatrické oddelenie vybraného zariadenia - zariadenia, kde budete v "opatere" práve tých, ktorí kolaborujú s mocou.

Prípad Hedvigy Malinovej je dostatočným obrazom o stave a praktikách slovenskej psychiatrie, ktorá ide po ruke tým, ktorí si môžu dovoliť čokoľvek.

A ako to v takom zariadení, kde vám poskytujú zdravotnú starostlivosť nomenklatúrnici, vyzerá, som zažila na vlastnej koži, a najmä tele ešte v údajneminulom režime.

Podobnosť s dejom filmu nakrúteným M. Formanom - Prelet nad kukučím hniezdom podľa knihy K. Keseyho náhodná asi nebude.


Na to, aby vám prípadne vyprodukovali maniodepresiu stačí angažovaným odborníkom vaše vyjadrenie, že niekedy nevládzete prejsť ani do obchodu, pretože ste pre bolesti nespali celú noc, že už ráno ste preto otrávení a podráždení. Nezaujíma ich, že máte iné ochorenie, ktoré vám znemožňuje normálne fungovať v bežnom živote - oni potrebujú všetko toto psychiatricky onálepkovať, s odvolávaním sa na medzinárodnú klasifikáciu chorôb, v ktorej nakoniec nájdete, že vaše pôvodné ochorenie patrí úplne inam, ako uvedú psychiatri.

Nespomínajte, že ste otrávení všeobecne zo situácie v tomto štáte a správ, ktoré už od rána na vás chŕlia médiá. Ste chronicky nespokojní.

Na rozkaz musíte zatvoriť ústa - im stačí len náznak toho, čo by ste chceli povedať, či vysvetliť. Ostatok si domyslia - veď majú tituly! A moc nad vami. Inak vám napíšu, že vediete monológy.

Neskúšajte nič vysvetľovať, prehodnocovať minulosť, zamýšľať sa nad niečím.  Aj toto je vaším mínusom z pohľadu znalcov.

Ak sa neviete vyjadriť k priebehu pôrodu vašej matky, nerobte si ťažkú hlavu - oni si to domyslia a uvedú do svojich záverov.

Ženy, ktoré nemáte deti, doneste relevantný úradný doklad o svojej prípadnej neplodnosti, aby ste neboli terčom podozrievania a invektív, že ste si vymysleli, že deti mať nemôžete.

A nevyjadrujte sa k svojmu sexuálnemu životu v prípadoch, kde nemá nič spoločného s vaším trestným činom.
Môže sa vám ľahko stať, že podrobnosti budú čoskoro predmetom zábavy širšej verejnosti, ktorá sa k posudku dostane cez niekoho na polícii, prokuratúre, či na súde.

Tu dodržiavanie lekárskeho tajomstva neplatí!


Tí, ktorí ste sa rozhodli pre život bez partnera, rodiny a detí, ste nanajvýš podozriví. Určite na to mal vplyv neharmonický život vašich rodičov!

Jednoducho povedané: sú to "odborníci" na úrovni! 
Jeden je schopný vám diagnostikovať paranoiu už po 5 minútach prítomnosti v jeho ambulancii, ďalším to trvá maximálne hodinu, či dve, aby vám popripisovali  diagnózy a vlastnosti od výmyslu sveta.
Čo na tom, že vás v živote nikdy predtým nevideli!
A ešte im vidíte na tvárach, že ani nemajú záujem sa s Vami priveľmi "zdržiavať!.


Jedinou možnosťou je teda, aby vyšetrovaný mal pri sebe niekoho, komu dôveruje, a kto prípadne neskôr dosvedčí, ako prebiehalo vyšetrovanie duševného stavu a či boli závery znalcov urobené na základe skutočných vyjadrení probanda.

Pretože bezmocný proband nemôže ovplyvniť, čo v jeho mene do posudku popíšu. On je totiž a priori nie človekom, ale objektom - neraz na ukojenie mocibažných chúťok posudzovateľov jeho stavu.


Navzájom preberajú posudky jeden od druhého - akáže teda nezávislosť!

Môžete sa stretnúť aj s tým, že vás bez príkazu zadržia na niekoľko týždňov na oddelení psychiatrického zariadenia. A nemajú pre to žiadny problém - kdeže by sa unúvali aspoň formálne dodržať nejaký zákonný postup.
Na svoje otázky tam nebudete dostávať žiadne odpovede - lebo veď ste "cvok", tak prečo by s vami diskutovali.

Za tých niekoľko mesiacov síce nezistia, že by ste boli alkoholikom, ale môže sa vám stať, že pokojne v správe odporúčajú protialkoholické liečenie. Veď inak by nemali odôvodnené, prečo vás tam niekoľko týždňov protizákonne držali.

Konštrukcie a konšpiračné teórie takýchto odborníkov, založené na ich fantázii, či zlomyseľnosti, sú, žiaľbohu, nenapadnuteľné.

Obeť je predsa stíhaná ako zločinec a autori zcestných teórií v posudkoch si môžu pokojne mädliť ruky, ako sa im zasa podarilo ochrániť režim pred nepriateľom.

Praktiky tohoto policajného štátu sú všeobecne známe:

Najprv sa vykonštruuje scenár trestného činu a potom sa ide čin po vytýčenej línii obeti dokazovať. A to za použita akýchkoľvek metód a praktík.

Pretože na konci scenára je jediné: za každú cenu dokázať obvinenému trestný čin.
A na to sú dobré všetky  prostriedky, ktoré má moc k dispozícii. Vrátane porušovania zákonov, i ľudských práv obvineného, ktorého tvrdeniam a dôkazom nik žiadnu váhu neprikladá, ktorému upierajú právo na vykonanie všetkých dôkazov, ktoré by mohli doložiť vierohodnosť jeho tvrdení o skutku, ktoré by mali byť v prospech obvineného.

Jasne porušujú prezumpciu neviny a deklarujú, že rovnosť pred zákonom neexistuje, resp. existuje len pre vyvolených.


Toto všetko činia bez obáv, že niekedy vôbec budú niesť zodpovednosť za svoje "zákonné" svinstvá v zmysle zneužívania právomoci verejných činiteľov, pretože IM nikto aj tak nič nikdy nedokáže!

Pretože "ruka ruku umýva" od špinavých praktík rovnako, ako od špinavých peňazí.




 


 







 





 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára