sobota 18. augusta 2012

Ako sa ochrániť pred moci prisluhujúcimi slovenskými znalcami z odboru psychiatrie a psychiatrami vôbec - časť 1.

Po dlhoročných skúsenostiach so slovenskými psychiatrami si dovolím napísať niekoľko riadkov adresovaných všetkým potenciálnym obetiam  - pre poučenie a výstrahu.

Tým nechcem tvrdiť, že všetkých psychiatrov treba zaradiť do kategórie bezcharakterných indivíduí a v  skutočne nevyhnutných prípadoch neveriť v ich pomoc.

Majte však vždy na pamäti, že čokoľvek poviete v najhlbšej dôvere psychiatrovi, bude navždy vaším osobným biľagom a vždy je tu možnosť, že v príhodnej chvíli bude zneužité proti vám.

Najmä, ak sa dostanete do konfliktu s mocou a jej reprezentantmi a prisluhovačmi.

Do posudkov sa vhodne zakomponujú nie objektívne skutočnosti a závery, ale konkrétnosti, ktoré sú časťou vašej osobnej životnej púte. A najmä dezinterpretácie toho, čo ste pred psychiatrami a psychológmi  ne/povedali.  S jediným cieľom - aby vás mohli pre potreby tých, ktorí si posudok objednali, čo najviac znevážiť. Vyrobiť z vás osobu spoločensky nebezpečnú.

Posudky vypracovávané pre súdy a policajné orgány sú totiž v podstate verejne prístupné, a lekárske tajomstvo je takto bez zábran porušované.

Už to, čo som napísala vyššie, je pre nich dostatočným dôvodom na určenie paranoidnej poruchy. Podozrievate každého, verejne prejavujete svoje názory - aj keď nikomu neškodia, zverejnením pravdy ste označený za ohovárača,  pre využívanie zákonných možností na ochranu svojich práv ste  označený za kverulanta, ak sa zmienite o mimo zmyslových zážitkoch -  laicky nazývaným "medzi nebom a zemou", ktorými sa to v médiách všetkého druhu dnes len tak hmýri, vyrobia vám extrapotenčné bludy, a v prípade, že nazvete veci , či osoby pravým menom bez obrúska pred ústami, máte koprolaliu. 
Škála psychiatrických "pomôcok" na diagnostikovanie potrebnej choroby, či úchylky je bezhraničná.

Preto:


Nikdy nehovorte o sebe nič, o čom vaše okolie nevie, na čo nie sú k dispozícii svedkovia, aj keď "oni" si svojich spoľahlivých nakoniec nájdu a vašich skutočných  budú ignorovať.
Úprimnosť sa nevypláca, dôvera bude zneužitá. Každé vaše vyjadrenie si prispôsobia svojim potrebám.

Od hnoja, ktorý na vás nakydajú, sa do smrti neočistíte. Nemáte na kvalitných právnikov a peniaze na súdne spory, pričom už vôbec žiadnu istotu, že súd rovnako poprie čierne na bielom a potvrdí vyfabrikované diagnózy a nedôvodnosť žaloby proti znalcom.

Nie ste totiž kompatibilný s mocou a jej prisluhovačmi, pretože otvárate ústa a vytŕčate z radu.

Pamätajte si, že čokoľvek poviete, mocou určení psychiatrickí "odborníci" použijú proti vám tak, aby im to dopadlo do vopred načrtnutého obrazu vašej osobnosti a jej charakteristík.

Ak sa zmienite o viacerých sexuálnych partneroch, urobia z vás osobu promiskuitnú.
Ak poviete, že ste sa rozhodli pre celibát, vymyslia vám ako jeho dôvod - v najlepšom prípade - vplyv zlého vzťahu vašich rodičov.
Ak poviete, že ste sa obracali vo veci svojich práv a nápravy krívd zákonnými spôsobmi až po Štrasburg, dostanete nálepku kverulanta - chronického sťažovateľa, či paranoika, ktorý krivo a neprávom obviňuje iných.

Ak počas vyšetrovania pospomínate neprávosti, ktoré na vás pácha režim alebo vaše okolie, dostane sa vám ohodnotenia, že paranoidne vnímate svet okolo seba.

V takýchto prípadoch vám nepomôže ani desiatka rozhodnutí vo váš prospech, ktoré dokumentujú, že ste si nič nevymysleli, že vaše podania boli dôvodné.
Samozrejme, dôvodné boli len vtedy, keď ste našli osoby odvážne svedčiť k udalosti, alebo na orgáne sedel nezaujatý a neskorumpovaný pracovník.

Ani ďalšia desiatka listinných dôkazov svedčiaci vo váš prospech, že ste osobou inou ako vás vykresľujú gauneri, ktorí majú záujem na vašom ponižovaní a potrestaní, nie je dosť ani policajným orgánom, ani súdom, a o psychiatroch ani nevravím.

Pamätajte si, že ani kontrolný posudok vám nezaručí objektivitu. Žiadny bežný psychiater totiž nikdy nepôjde proti svojmu kolegovi. V prípade znalcov vôbec o tom nepochybujte.

Súkromne vás nebude chcieť vyšetriť nikto - aby sa nedostal do problémov s mocou a kolegami, aj keby ste za posudok chceli tých niekoľko stoviek eur legálne zaplatiť.
Okrem toho súd absolútne nepripustí ako dôkaz takýto posudok. Nuž, prečo by ho aj pripustil, keď celej tej mašinérii by nezapadol  do scenára, ktorý si vopred pripravili, ako vás odstrániť zo sféry dôveryhodnosti pre verejnosť.

V žiadnom prípade nedávajte do rúk svoju zdravotnú dokumentáciu v inej podobe, ako vo fotokópiách - a to aj kartu obvodného lekára, pretože k tejto neexistuje možnosť dožiadať vydanie druhopisu - je písaná rukou lekára a len v jedinom exempláre.

V opačnom prípade riskujete, že vám výkvet slovenskej psychiatrie odstráni rozhodujúce dôležité záznamy,
aby ste nemali dôkazy o skutočnom zdravotnom stave v danom období.

O svojich mimo zmyslových zážitkoch nehovorte - najmä nie u psychiatrov, pretože napriek skutočnosti, že sú dnes časopisy a internet  plné príbehov, ktoré zatiaľ neboli vedecky vysvetlené, a sú neodhalenými schopnosťami ľudského mozgu, psychiatri so zmrznutým komunistickým maslom na mozgu vám pripíšu extrapotenčné bludy - teda bludy, že ste ovládaní inými - neviditeľnými silami.
Musíte si uvedomiť, že nepatríte do galérie oficiálne uznaných svätých, a tak nemáte právo na videnia a podobné zážitky. (Zázraky vynechávam.)

Zásadne sa prezentujte ako zarytí abstinenti, ktorým sa už pri očuchaní zátky od vína zdvíha žalúdok. Inak riskujete podozrievanie z alkoholizmu - aj keď vás nik opitého, ani kupovať si fľaše alkoholu, či vysedávať v krčme a prichádzať domov opitého z inej lokality nevidel.

Pokus o samovraždu nikdy nepriznajte, ak o ňom nevedia. Nech by bol hoci aj dôsledkom perzekúcií moci, proti ktorej ste sa nevládali už ďalej brániť.
V prípade, že ho máte zaevidovaný, o podrobnostiach nehovorte. Všetko zneužijú proti vám, pretože následné dezinterpretácie vašich vyjadrení sú jedinou možnosťou, ako vám niečo prišiť.

Nehovorte ani to, že v rozčúlení nadávate ako pohan a používate pri tom expresívne, či dokonca vulgárne slová. Okamžite máte uvedenú koproláliu - totiž  chorobnú potrebu používať vulgárne slová. Nie ste totiž poslancom slovenského parlamentu, policajtom, sudcom a verejným činiteľom, aby ste si mohli podobné spôsoby zahrnúť do svojho "imidžu".

Svoje depresívne stavy sa snažte radšej zvládať za pomoci najbližších dôveryhodných osôb - ani psychológom sa nedá všetkým veriť.
Nejeden z nich vám neposkytne lepšiu radu ako priateľ, ktorý vás pozná a je schopný empaticky počúvať o vašich problémoch a nastoliť vám váš problém z iného zorného uhla - svojho.
Psychiatri a psychológovia totiž nerobia nič iného - lebo aj oni sú len ľuďmi.

 




 


 










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára