utorok 13. decembra 2011

Koľko asi tak na Slovensku funguje policajných gangov?

Aktuálně.cz prináša správu o tzv. Toflovom gangu, ktorý má na svedomí asi 30 korupčných káuz.

Tento gang pôsobil od r. 1998 do r. 2010  a jeho pracovnou náplňou bolo vydieranie podnikateľov.
Jeho členmi boli bývalí policajti, ktorých šéfom bol dnes už nebohý  pracovník juhomoravskej hospodárskej kriminálnej polície. 
Členmi gangu sa nestal zrejme len tak hocikto. Podľa informácie sa skladal z bývalých pracovníkov brnianskej hospodárskej kriminálky a policajnej inšpekcie.

Takže mali istotu, že sa nebudú navzájom udávať, nebudú si navzájom prekážať - a ako vidno, dosť dlhé obdobie im nik nebol schopný, či ochotný? stúpiť na pazúry.

Možno aj niekto dávno na situáciu upozorňoval, ale vždy - práve pre ich postavenie v najvyšších policajných orgánoch - bolo každé vyšetrovanie zmarené  a každé "udanie" bolo odmietnuté ako nedôvodné. 
A tak sa im mohlo dariť.

Ktovie, koho to už poriadne naštvalo, že sa vec prevalila navonok.

Aj na Slovensku to tak funguje. Občan ešte v zárodku sa snaží na veci poukázať, ale zbytočne. Vždy z toho "boja" s policajnou, prokurátorskou a sudcovskou skorumpovanou mašinériou,  ktorá sa navzájom podrží , keď ide o spoločné svinstvá, do ktorých sú namočení viac, či menej všetci  "tam hore", vyjde ako nedôveryhodný "záškodník" a "nepriateľ" našich poctivých predstaviteľov zákonnosti.

Tá ich spolupatričnosť je nutná - aby mohli čo najviac nakradnúť, a keď sa vec dostane na svetlo Božie, už im niet čo dokázať, lebo prípady sú premlčané, a niet čo vziať, lebo všetko si podelili medzi potomkov a oni osobne  dávno nič nemajú. Dokonca ani na advokátov, ktorí by ich mali zastupovať pred súdmi.

A potom nasleduje dlhoročné "skúmanie prípadu" inými jednotlivcami, ktoré obsadili ich stolce, či  prejednávanie veci pred súdom,  ktoré trvajú donekonečna - resp. do zametenia prípadu pod koberec  moci , ktorá sa  len tak jednoducho nedá pripraviť o výdobytky eštebáckeho prevratu z r. 1989.

To nám naznačuje aj na www.sme.sk článok pod nadpisom  "SNS: Smer môže po voľbách ohroziť demokraciu".

Strana, ktorá sa diskreditovala svojimi praktikami cez jej lídra Slotu, nemá záujem ostať bokom, keď sa budú deliť nové korytá. Preto musí poukazovať na Smer podľa známeho porekadla "Zlodej kričí, chyťte zlodeja". Veď kam by sme sa ináč dostali, no nie? Akéže zábrany? Bez škrupulí vpred!

To, že tu žiadna demokracia od Víťazného februára nikdy nebola, nie je, a pri týchto zoskupeniach ani nebude, je každému triezvo uvažujúcemu občanovi jasné.

Ak len neuznáva, že pod demokraciou treba rozumieť to bezbrehé rozkrádanie cudzieho vlastníctva, výpredaj vlastnej zeme a terorizovanie každého, kto sa proti nim a ich spôsobom ozve. 

A tak sa  zase ukazuje, že tá demokracia je - pokiaľ ju budeme takto vnímať, iba pre "vybrané cieľové skupiny obyvateľstva" - v zmysle, že len v hovne sme si všetci rovní! 
Teda občan s nadobčanmi všemohúcimi, ochraňovanými vlastnými zákonmi a imunitou, ktorou si požehnávajú všetky svoje špinavosti.

Na Aktuálne.sk nám predvolebný boj o moc rozoberá Ladislav Bariak ml. v príspevku  "Hnutiu 99 percent o občanov ani parlament nejde".
Netreba pochybovať. Ak by tým, ktorí stoja v jeho pozadí  išlo o občanov, tak by tie milióny , ktoré investovali a investujú do reklám na sebazviditeľnenie, venovali radšej niektorému domovu pre opustené deti, alebo by zaplatili zvýšené úhrady za bývanie a služby tým osamelým nízkopríjmovým dôchodcom, ktorí si nevládzu platiť pobyt v zariadení, do ktorého sa uchýlili  na dožitie.

A vnucuje sa otázka, či tie investované milióny ten štedrý  "investor"  nadobudol cestou poctivou. O tom, samozrejme, za stavu tohoto štátu je možné dôvodne pochybovať. Nepochybne preto ich tak ľahko púšťa do sveta; lebo "ľahko prišli, ľahko odídu" - veď čoskoro sa objavia nové a  budú asi rovnako  ľahko zarobené!

Zo všetkého je najlepšie vidieť, že sa treba orientovať na hrabanie majetkov, a nie na veci národné! 

Tí, ktorí poukazujú na morálnu devastáciu slovenského obyvateľstva po každej stránke, na likvidáciu jeho povedomia a národného cítenia, sú vyhlasovaní za nacionalistov a extrémistov. Treba im preto zatvoriť ústa, nedať možnosť verejne vyjadrovať svoje názory - lebo v demokracii si to nikto dovoliť nemôže!  
Hocijakým spôsobom, lebo každý spôsob na zastrašovanie je vhodný. "Nech ma nenávidia, len nech sa ma boja!"

A všetkých, ktorí "idú proti nám", treba  mať pod policajným dozorom, odpočúvať, provokovať, haniť, napádať, a ak sa nevzdajú svojich snáh, treba ich odsudzovať a zatvárať - presne, ako v rokoch päťdesiatych!
Musia byť pod dozorom - hoci aj takých jedincov,  o akých píše Aktuálně.cz.  Lebo: Účel svätí prostriedky!

Lebo aj keď sme sa rozdelili na dva štáty, zostali nám na kľúčových pozíciách  zombie a pohrobkovia údajneminulých aj s ich praktikami, a títo si za 22 rokov už stačili vychovať  verných následníkov svojich  trónov. Ako v Českej republike, tak na Slovensku. O tom, milý občan, vôbec nepochybuj!