streda 22. februára 2012

Kanadský medvedík v ružovom kabátiku

Nebyť vnuknutia, ktoré mi prišlo z vyšších sfér, ani by mi nenapadlo "vygúgliť" si istú osôbku. A čuduj sa, svet!

Nahrávka, na ktorej kanadský medvedík v ružovom kabátiku  emotívne reční k zúčastneným na proteste Gorila!

Dôveryhodne a plyšovo vyzerajúci   blond medvedík,  ktorý láme slovenčinu, s maďarským prízvukom, kanadským občianstvom, narodený v Topoľčanoch, s údajnými predkami z Veľkého Rovného, ochotný obhajovať práva utláčaných Rómov, najmä tých z východného Slovenska, sa prezentuje na početných stránkach.

Nebyť toho internetu, vôbec by sme sa nedozvedeli, že ani nie tak dávno pod jeho taktovkou v Lomničke skandovali Rómovia, že chcú prácu! A tento sladko vyzerajúci medvedík, manipulátor más, s plnou "šrajtoflou" euráčikov, ktorými ktosi pomáha jeho projektu, vynikajúca herečka i manekýnka v jednej osobe ukazuje svetu aj nebývalú odvahu! Pustila sa tam aj do policajta, ktorý ju vyzval, aby sa správala slušne a nepodnecovala nepokoje.

No a dnes, pre zmenu,  zase ventiluje svoje emócie a napĺňa  svoje ambície na rečníckej tribúne pod taktovkou organizátorov protestov zn. Gorila.sk!

A súčasne s "gorilovaním" mozgov občanov sa dozvedá verejnosť aj o hromadnom exode chudákov východoslovenských Rómov do Kanady, v ktorej chcú nájsť pre seba svoju zasľúbenú zem! Zdá sa, že utekajú za prácou,  ktorej  sa tak túžobne nedávno v Lomničke dožadovali.

Väčšina slovenského národa im ju dopraje a súčasne prosí Vyššiu moc, aby si ich v tej Kanade nechali a neposlali nám ich na trovy nášho štátu -- na dobierku -- späť.

Všetci tajne okrem toho dúfame, že týmto odvážnym krokom navýšia rozpočet SR o všetky dávky, ktoré im nebudú vyplatené.
Samozrejme len v prípade, že si štát dôsledne  skontroluje, kam a komu peniaze poukáže!
Pretože vyplácanie dávok v núdzi a rodinných prídavkov mŕtvym dušiam je tiež slušne vynášajúci džob!