štvrtok 9. februára 2012

Ten smrad, ktorý zaplavil našu spoločnosť, je už neznesiteľný!!!

Denno-denne nás médiá zaplavujú najrôznejšími informáciami o škandáloch, ktoré sa doteraz snažili naši "všemohúci" držať pod pokrievkou.
Samozrejme, kto by si kazil "imidž" pred občanmi priznaním, že v tej politickej žumpe, do ktorej sa "infiltroval" na základe hlasov dôverčivých voličov, mu ide len o jediné - vytrieskať pre seba čo najviac výhod a mamony!

Neustálym prezentovaním vlastnej osoby ako najpoctivejšiej z celej tej spoločnosti seberovných sa aj dnes snažia tvrdiť, že na tom, ako to vyzerá v našom štáte, práve oni žiadny podiel nemajú.
Ja nič, ja muzikant!

A skutočnosť, že bojuje každý s každým, že sa navzájom nenávidia ľudia čoraz viac, je odrazom politiky, ktorej dali voľný priechod Mečiar a spol. už pred dvomi desiatkami rokov.

Nezákonnosti sú povyšované na právo - na právo tých, ktorí si majú možnosť zaplatiť výklad zákona vo svoj prospech. 

Obmedzené možnosti jednoduchého občana nikomu z nás neumožňujú, aby dokázal zabrániť podobnému konaniu, s akým sme konfrontovaní v kauze nielen "G o r i l a" ,  ale ani množstvu  iných lokálnych "G o r í l ".

Každý z rozhľadenejších občanov si dobre uvedomuje, čo sa okolo neho deje, ale akékoľvek snahy jednotlivcov, aby boli podobné prípady už v zárodku  vyšetrené a bolo im takto zabránené narásť do obrovských a už neovplyvniteľných rozmerov s následnými nenapraviteľnými škodami pre celú spoločnosť, sú zámerne negované a potláčané orgánmi, ktoré by sa v prvom rade mali pričiniť o dodržiavanie zákonnosti každým občanom tohoto štátu. Pretože podľa Ústavy SR sme si všetci pred zákonom rovní.
Žiaľ, prehnitosť systému vytvorila kastu rovnejších, ktorí si môžu dovoliť doslova všetko.

Tak sa napríklad  v článku  dňa 9. 2. 2012 - SME - Monika T ó d o v á píše, že v prípade priestupku R o z i n a mladšieho bola vec odoslaná do Bratislavy, pretože tam má menovaný trvalé bydlisko a zo zákona na to má právo!

V mojich prípadoch - trestné stíhanie na základe oznámenia M U Dr. P o l o n c o v e j  z  L M , ako aj priestupkové konanie na základe návrhu J U Dr.  C h o v a n c a   z  K  N  M, aj keď som poukazovala na rovnakú skutočnosť - teda trvalé bydlisko v Bratislave, sa obe konania vedú v Liptovskom Mikuláši.

Prečo asi? Nuž, bližšie je týmto ľuďom korumpovať a ovplyvňovať príslušné orgány v L M ako v Bratislave!

O ovplyvňovaní a možnej korupcii zúčastnených orgánov musím uvažovať, pretože inak by totiž vyšetrovateľ nemohol v jednom prípade ako dôvod uviesť, že som sa o Ch. vyjadrila hanlivo - pričom nikde v mojom podaní na adresu policajného prezidenta SR sa priamo vyjadrenie, aké vykonštruoval policajný vyšetrovateľ, nenachádza. A nemohol by ignorovať ako on, tak priestupkový orgán, že moje podozrenia o možnej trestnej činnosti v urbárskom spoločenstve v  K N M  je dôvodné a podložené faktmi, i svedeckými výpoveďami. Takže o žiadne snahy spôsobiť akúkoľvek ujmu  a priamo dotyčnému z mojej strany nemohlo ísť.Išlo len a len o snahu ochrániť spoločný majetok.

Rovnako by som nemohla byť trestne stíhaná za verejný protest, že mi znalkyňa nevrátila zdravotnú dokumentáciu za obdobie, ktoré mala posudzovať - aby neboli dôkazy o mojom vtedajšom zdravotnom stave, a rovnako by nemohla na moju osobu popísať nepravdivé a hanlivé vyjadrenia, ktoré sa dajú vyvrátiť inými písomnosťami , ak by v pozadí celej veci nebolo predpokladané ovplyvňovanie, či korupcia zo strany objednávateľa záveru posudku.

Orgány, ktoré sa mali zaoberať mnou podaným trestným oznámením v súvislosti s nepravdivým znaleckým posudkom, promptne celú vec zmietli zo stola a tým dali aj v tomto prípade - bez toho, aby sa zaoberali skutočnosťami mnou uvedenými,  zbraň do rúk osobe, ktorá sa dopustila uvedeného skutku, aby podala na mňa trestné oznámenie.

Aj toto je dôkaz, ako občan voči kamarile, ktorá ovplyvňuje chod štátu, sústavne ťahá za kratší koniec.

Na území Slovenska už nie je žiadny orgán, ktorý by zastavil toto bezbrehé porušovanie zákonov a práv jednoduchých ľudí, pretože všetci slúžia tomu istému diablovi - a ako je známe, nie za malé peniaze.

Ak sa objavia prípady, ktoré sú medializované ako porušovanie práv "obyčajného občana" - viď Hedviga, či sterilizácie, je jasné každému, že v ich pozadí nestojí  ani tak samotný záujem dotyčného občana, ako  skupiny, ktorá potrebuje vyťažiť z medializácie prípadu a že ktosi, kto sa angažuje na ochranu práv týchto jednotlivcov, dostane za to bohato zaplatené.

Z množstva svinstiev,  v ktorých ako spolupáchatelia takto figurujú  orgány moci a jej reprezentanti, sa na verejnosť dostáva skutočne len zanedbateľný zlomok.

Namiesto rázneho predchádzania kriminalite, ktorá sa črtá na obzore, produkujú nečinnosť a popieranie skutkov,  únik od zodpovednosti za rozhodnutie proti gaunerovi, napomáhanie k zvyšovaniu sebavedomia a pocitu neohrozenosti podliakov najrôznejšieho druhu.

Konečným produktom tejto činnosti predstaviteľov moci a ochrancov zákona je perzekúcia tých, ktorí  našli odvahu poukázať na nekalosti. Tých, ktorým  svedomie nedovoľuje sa nečinne prizerať na to, ako sa stávame obeťami a otrokmi mafiánskych praktík všetkých tých "všemohúcich", ktorí si môžu zaplatiť aj vlastnú beztrestnosť z nakradnutých miliónov.

Najlepšie nám to v súčasnosti dokumentuje spôsob, akým sa rozhodli zjednotené mafiánske spolky zakročiť proti novinárovi Nicholssonovi  -  zákaz vydať knihu o kauze "Gorila" je ďalším dôkazom, na akej vysokej úrovni skorumpovanosti je slovenské súdnictvo.

Postup zákonného sudcu, ako aj mnohých iných slovenských orgánov, mi pripomenul jeden starý socialistický vtip:

Na ulici pristavil príslušník VB Cigána a vyzval ho, aby otvoril kabelu. V kabele mu objavil nejaké náradie, a tak ho dal predviesť. Neskôr bol Cigán obvinený a odsúdený pre pokus o vlámanie.  Ako dôkaz stačilo súdu, že mal so sebou náradie. Po prepustení z výkonu trestu prišiel Cigán na Verejnú bezpečnosť a oznámil, že spáchal trestný čin znásilnenia, aby ho zatvorili. Keď príslušník začal vec vyšetrovať a spisoval zápisnicu o podrobnostiach, ako ku skutku prišlo, Cigán mu odpovedal: No nijako, ale nástroj mám predsa  pri sebe!