sobota 25. februára 2012

A tak sa nám pomaly "zvolebnieva"

Predvolebný boj naberá na obrátkach. "Kto z koho" sa stalo jeho mottom. Pomaly neuplynie ani deň, aby sa občan nedozvedal o nových väčších, či menších svinstvách tých, ktorí sa snažia na naše city pôsobiť dôveryhodnými slovami, ktoré sa  za 22 rokov ani veľmi nezmenili. Rovnako, ako sa nezmenili ksichty, ktoré sa na nás  --  dnes ale s už oveľa početnejšími vráskami -- falošne usmievajú z plagátov, obrazoviek, reklamných  vývesných tabúľ.

Penta-klub už avizuje, že obsah spisu "Gorila" je fikciou. A čoskoro nám svoju pravdu sprístupní vo faktoch.

Pre slovenského občana z toho vyplýva, že po nových voľbách pôjde opäť všetko "pod koberec" a tí, ktorí si dovolili poškodiť povesť v spise uvedených osôb, pôjdu pred súd na základe žalôb o ochranu osobnosti -- vrátane štátu, ktorý si ich dovolil  ako podozrivých vyšetrovať.

V tomto skorumpovanom štáte je tento postup ochrany osobnosti vlastným konaním diskreditovaných jednotlivcov bežným a bohato využívaným zdrojom na navýšenie ich kapitálu.

S hrošou kožou sa domáhajú svojich "práv" na súdoch  --  akoby predplateným  výsledkom žaloby zmenili pohľad verejnosti na svoju "osobnosť".
Investovaním do žaloby si niektorí celkom slušne zvýšia stav svojho účtu -- čo  na tom, že sa pravda stane onucou na váhach  spravodlivosti  na úkor tých, ktorí v dobrej viere chcú prispieť k tomu, aby konečne skončilo bezbrehé rozkrádanie spoločných financií a majetku.

Právo si treba zaplatiť! Na túto základnú poučku, občania, netreba zabúdať v žiadnom prípade, a preto majte na pamäti, že nárok  na spravodlivosť a pravdu  majú len tí, ktorí majú mastné kontá v daňových rajoch.
Všetky prehraté žaloby s podvodníkmi "svetového kalibru" znova zaplatia len daňoví poplatníci SR - teda Vy, milí nádejní voliči!

Vidina víťazstva strany SMER-SD po vedením  Fica  dáva  nový prílev síl  a novú nádej všetkým, ktorí sa za 22 rokov odnaučili pracovať a naučili rozkrádať.

Aj vďaka zadubencom z radov občanov, ktorým stačia falošné úsmevy a sľuby v predvolebnej kampani a ako stádo oviec im dávajú svoje hlasy  -- súhlas na páchanie ďalších svinstiev a podvodov na najbližších niekoľko rokov..

Vďaka tým, ktorí majú krátku pamäť a dávno im z nej vypadlo, že staré štruktúry s mafiánskymi praktikami sú príčinou toho, že sa stále viac a viac musia uskromňovať, že stále viac a viac sú zrážaní na kolená existenčnými problémami.

Vďaka tým, ktorí obdivujú ich prepychové vily, drahé hodinky na zápästiach, nákladný spôsob života, aký vedú a prezentujú sa ním na verejnosti namiesto toho, aby im verejne položili otázky, odkiaľ na to všetko vzali, aby ich požiadali o predloženie dôveryhodných dokladov, že všetko nadobudli nie legálne, ale čestne!

Krátka pamäť slovenského voliča, jeho neochota zamyslieť sa nad informáciami, ktoré dostáva k dispozícii prostredníctvom médií je príčinou toho, že sa ošúchané figúrky na slovenskej politickej šachovnici môžu spoliehať na to, že v parlamentných laviciach to majú "na doživotie".

Nuž, pokiaľ bude prekvitať na Slovensku hlúposť v radoch bežných občanov, tak  naozaj  nemajú nádej, aby na svojej súčasnej situácii niečo zmenili k lepšiemu, aj keď budú nadávať denne niekoľko hodín.

Zdá sa, že slovenský občan má zrejme geneticky vrodenú dispozíciu veriť luhárom a zlodejom, a ešte ich aj oslavovať. 
Neprejavuje ani najmenšiu snahu pozastaviť sa nad skutočnosťou, odkiaľ vzala napr. "99"-ka tisíce eur na svoju predvolebnú kampaň, ktorou nás obťažuje nielen v každom dostupnom médiu, vyškiera sa na nás z reklamných tabúľ po celom Slovensku, ale ešte nás ňou  otravuje aj na stránkach mailových schránok.

Občan slovenský sa nepozastaví ani nad tým, v koho prospech vznikli niektoré kandidujúce subjekty, neuvažuje, či nevznikli účelovo. Nenapadne mu zrejme, že po moci túžiaci jedinci na popredných miestach kandidačných listín napokon sa spoja aj s čertom, len aby mohli ovládnuť smerovanie slovenského parlamentu pre seba žiadúcim smerom.

Strany, ktoré nám tu za výdatného pôsobenia korupcie v každej sfére verejného života vládli 22 rokov, dnes  do svojich volebných programov zahrnuli aj boj s korupciou -- ktorý sa po ich prípadnom získaní moci rozplynie len v ďalšej perzekúcii tých, ktorí na korupciu roky verejne poukazujú.

Niektoré kandidujúce subjekty si dokonca dovolili "prijať za svoje" aj programové ciele Ľudovej strany Naše Slovensko, ktorá trvalo poukazuje -- aj za cenu perzekúcií niektorých jej členov -- na všetky svinstvá, ktorých sa "programovo" dopúšťajú  pri riadení štátu v najvyššej vzájomnej zhode predstavitelia moci.

Slovensko nepotrebuje prázdne sľuby starých zlodejov -- Slovensko potrebuje zmenu v podobe novej mladej generácie, ktorá nie je zaťažená komunisticko-eštebáckou minulosťou  inovovanou o mafiánske praktiky, ako vo svojich myšlienkových pochodoch, tak v konkrétnych činoch! 
Potrebuje novú generáciu, ktorej progresívne myslenie nespočíva v tom, ako a kde pre seba uchmatnúť zo spoločného čo najviac, resp. to, čo ešte zostalo a ako to "legalizovať".

Ľudová strana Naše Slovensko sa vlastným úsilím  snaží presviedčať nádejných voličov, aby jej dali svoje hlasy. 
Na svoju volebnú kampaň nemá milióny pochybne nadobudnutých finančných prostriedkov, ale snaží sa motivovať svojich voličov  upriamovaním ich pozornosti na neudržateľný stav, v ktorom sa naša krajina ocitla. 
Snaží sa ich presvedčiť, že ak jej odovzdajú svoj hlas, chybu neurobia. Snaží sa ich presvedčiť, že mať obavy z tejto strany nie je namieste, pretože povesť, ktorá ju sprevádza, je iba účelovým produktom niektorých orgánov štátu a nezodpovedá skutočnosti.

Ľudová strana Naše Slovensko sa v prvom rade snaží o dosiahnutie zmeny pomerov na Slovensku na prospech každého občana, ktorý rešpektuje morálku a zákony.

A v prípade, že sa do parlamentu táto strana  s č. 10 dostane, jej poslanci vynaložia všetko svoje úsilie na to, aby  bolo  rešpektované právo každého jednotlivca SR, a aby právo a spravodlivosť neboli len výsadou tých, ktorí si to môžu predplatiť!