pondelok 10. októbra 2011

Dostanú výnosnejšie korytá?

Niektorí sudcovia sa zobudili. Uvedomili si, že ich diskriminačné žaloby nie sú opodstatnené! Najmä po tom, ako im ministerka spravodlivosti vysvetlila podstatu problému. Tak ich teda stiahli. Nepochybujeme mnohí, že  viacerí to urobili s vidinou  lepšieho a plnšieho válova.

Iní sa - naopak - rozhodli svoje diskriminačné  vidiny dôsledne brániť. Poodvolávajú sa proti zamietnutým žalobám pre nezaplatený súdny poplatok, ktorý nemohli zaplatiť - lebo sú sociálne odkázanými v sudcovskom stave. Kde by vzali na také vysoké súdne poplatky, keď na výživu jedného svojho decka potrebujú mesačne 40.000, korún - a predstavte si, akou núdzou trpia, keď majú tie decká tri!

Majú možnosť sa odvolať  proti zamietnutiu žalobných návrhov z titulu nezaplateného súdneho poplatku, informovala nás jedna z hlásnych trúb ovplyvňujúcich verejnú mienku, resp. vymývanie mozgov obyvateľstva.
 
Rada by som vedela, či sú medzi nimi aj  isté bratislavské  sudcovské svine, ktoré zabránili mne, v predmetnom období poberajúcej štátnu žobračenku,  domôcť sa svojho  ústavou mi garantovaného práva na prístup k súdu a spravodlivému súdnemu procesu pred nezávislým súdom -  práve preto, že som z neznalosti  súdny poplatok zaplatila nie okresnému súdu, ale súdu krajskému., a teda nie včas A toto sudcovská mafia s potešením, že má odo mňa na chvíľu pokoj, obratom využila proti mne a vec bleskovo "prejednala" tak, že uzavrela prípad s tým, že sa proti nemu odvolať už nemôžem!

Samozrejme, aj tu si našli  cestičku pre seba, ako sa dostať von zo šlamastiky - oni si mysleli, že žaloby sú proti štátu pre jeho nesprávny úradný postup, a v týchto veciach sa za návrhy neplatí! A teda nezaplatenie súdnych poplatkov bolo v súlade so zákonom!

Mimochodom, týmto odôvodnením len verejnosti dokazujú, že ani len zákony nepoznajú poriadne - nuž, keď nejeden získal diplom v rýchlovýkrmni  kádrov pre potreby "spoločnosti" - bez ohľadu na to, či to bolo v období pred prevratom, alebo po ňom. Pred prevratom si ho kúpil za  príslušnosť k jedinej ľud milujúcej  strane  a za vernosť jej  straníckej ideológii, dnes  príslušnosť k jej pohrobkom a ich  ideológii zlodejov rozkrádajúcich majetok štátu a okrádajúcich jeho občanov.

A určite nie som sama, komu je z nich  všetkých na grcanie.