pondelok 10. októbra 2011

A predsa som mala pravdu!

Mafiánske  zoznamy vyšli z prostredia polície! Tí, ktorí páchajú tú trestnú činnosť v jej radoch tam, samozrejme, chýbali. 

Ukázalo sa vyšetrovaním a potvrdila nám to policajtka, ktorej uniforma a príslušnosť k polícii dodala ešte väčšie sebavedomie, ako onomu Bcpolišovi, ktorý si dokazoval svoju všemohúcnosť  na poslancovi Drotovánovi.

Nový dôkaz, že pod lampou  býva najväčšia tma ! A občan sa zbytočne usiluje , aby sa tam rozsvietilo! Jeho "nápady" o prípadnej korupcii vyšetrovateľa v pozadí sú sfúknuté ako sviečka - spolu s ním samotným - s dôrazným upozornením, že si má dávať pozor, lebo môže byť trestne stíhaný pre ohováranie orgánu!

Nuž neostáva iné, keďže  ani spoveď v kostole nie je ochránená pred ušami  donášačov,   ako ísť do hája a vyklopiť to bútľavej vŕbe - tá dokáže pochopiť, neruší v spovedi a nezastrašuje opovážlivého občana  možným trestným stíhaním.

Chudák Spišiak, chudák Lipšic!  Ešteže sa im podarilo páchateľku odhaliť a usvedčiť, ba sa aj dobrovoľne priznať. A to v pomerne rekordnom čase. Inak by sa napočúvali od tých, ktorí sú zasa  momentálne najmúdrejší pod slnkom Slovenskej republiky,  a ktorí  neberú vôbec na vedomie, že darovanému koňovi sa nemá hľadieť na zuby, najmä ak toho koňa zdedíš po predkoch.

Čo asi tak mala oná všemohúca za ušami, že ju vydierali? Toto uviedla  - podľa médií - ako dôvod svojho podlého skutku, ktorý jednoznačne ukazuje na neloajálnosť k svojmu chlebodarcovi - slovenskej polícii, ale najmä k slovenskému občanovi, z ktorého daní jej vyplácali mesačný žold a  ktorého mala chrániť pred kriminalitou a kriminálnikmi.

A koľko jej podobných "obetí" vlastnej chamtivosti a chuti po moci  na tom policajnom útvare ešte sedí? 

Mala vôbec oná expríslušníčka policajného zboru na vykonávanie svojej funkcie  príslušné vzdelanie, ale hlavne dostatočnú inteligenciu?  

Pravdepodobne nie, keď sa  nedokázala finančne bokom zabezpečovať tak, aby jej na to nadriadení neprišli!

A asi nepatrila medzi veľmi obľúbených kolegov, keď ju ostatní nepoučili ako sa "to" robí!