nedeľa 2. októbra 2011

Policajti naši drzí a "všemohúci" zasa bodujú

Pán Michal Drotován si  v súvislosti so svojou "drzou" opovážlivosťou voči fajčiacemu Bc. policajtovi zo Sasinkovej ul. v Bratislave "vyslúžil" šikanovanie, keď si policajtov pri reštauračnom stole počas obeda odfotografoval, pretože Bc. policajt porušoval zákon o ochrane nefajčiarov a zákaz fajčenia v reštaurácii. 

Skutok  policajtov, ktorí si dovolili občana  následne za túto opovážlivosť šikanovať spôsobom, aký opisuje vo svojom blogu, nemožno nazvať  inak ako  skutočnou drzosťou, arogantnou demonštráciou moci a  je pritom vhodné aj poukázať na to, že Bc. policajtovi podobnými "príslušníkmi" to  na Slovensku len prekvitá.

Pán Drotován sa však mýli, keď sa vyjadruje, že už 22 rokov nežijeme v policajnom štáte.  To sa zdá iba jemu.

Nie tým, ktorí sú obeťou šikany policajtov v mnohých iných, závažnejších  prípadoch .

Pán Drotován si  kladie správnu otázku v tom zmysle,  koľko je z radov bežných občanov obetí policajnej svojvôle, o ktorých sa nik nedozvie, pretože  buď nemajú odvahu, schopnosti,  čas, alebo trpezlivosť sa postaviť proti lokálnej policajnej mafii , ktorá má vo zvyku  zo sťažovateľa urobiť iba vola. A to sa občan môže ešte tešiť, pretože mal šancu stať sa aj páchateľom priestupku , či dokonca byť obvineným z  trestného činu útoku na verejného činiteľa!

Vedela by som o tom aj ja rozprávať!