utorok 4. októbra 2011

A už sme doma? Najlepšou obranou býva útok! Veď účel svätí prostriedky.

Na internetových stránkach sa denník SME zaoberá pôvodom mafiánskych zoznamov.

Zdá sa, ako  vychádza  najavo , že tento vzácny produkt predsa je len únikom informácie  z prostredia policajných orgánov.

"Ľudia z tzv. mafiánskych zoznamov sa podľa Markízy chcú brániť aj na súde a na políciu chcú podať žalobu."

Napodobnia ukrivdených sudcov , ktorým sa nechcelo meniť scénu ani pre vyšší plat, niesť vyššie riziko, a preto sa nehnali útokom na Špeciálny súd.

A odrazu - vo vhodnej chvíli - začali pociťovať komplexy menejcennosti voči tým, ktorí sa na to odvážili a podujali.

A v momente prišli aj na spôsob, ako si svoje komplexy zahojiť. Popodávali diskriminačné žaloby - veď státisíce eur zo štátnej kasy im tie komplexy určite vylieči, ako sa snažia tvrdiť v návrhoch.

Bežný občan  sa ale proti nejednej svini v sudcovskom talári ani napriek zákonu 514/2003 Z.z. o zodpovednosti aj sudcov za škody spôsobené pri ich nedbalom výkone a doloženým faktom, nedomôže žiadneho odškodnenia.

Všetko okrútia vo svoj prospech cez kolegov  aj za výdatnej pomoci vyjadrení samotného MS SR, ktoré vás iba utvrdí v tom,  že ten zákon pre  bežných občanov určený nie je.
Jednu podobnú perličku som si práve včera prevzala na pošte.

Scenár sa opakuje. 
Vo vhodnej chvíli sa ktosi rozhodol, že pomôže diskreditácii súčasných vedúcich činiteľov MV SR , pretože niektoré zmeny v policajnom zbore sú pre mnohých podobných  Bcpolišovi  zo Sasinkovej  ohrozovaním ich pohodlnej existencie.

Najúčinnejším spôsobom je vyvolávanie všeobecnej nevraživosti voči Lipšicovi a Spišiakovi  (akoby bola polícia ich súkromným vlastníctvom, a nie orgánom, ktorý obsahuje rôzne zložky s množstvom podriadených, pričom zostáva otázne, koľko sa ich podriaďuje pracovnej disciplíne),  ktorí nedokážu zabezpečiť poriadok v Malackách - ale ako, keď tých neochotných prispôsobovať sa im zákon nedovolí vystrieľať?

Nedokážu zabrániť ani tomu, aby sa mafiáni za bieleho dňa, kedy je  možné výsledok ich práce "lepšie vidieť", neposielali na druhý svet. 
Ale ako tomu môžu zabrániť,  keď títo - na rozdiel od Dobrovodského, svoj úmysel do sveta nevytrubujú a odpočúvať ich nesmú!?


Akoby teda mohli mať všetko pod kontrolou, keď zhromažďovať údaje o osobách, kým neboli obvinené,  je trestné!
Keď majú množstvo podriadených, ktorí negujú ich úsilie z čírej nenávisti voči zmenám, pretože tie zmeny ich nielen obmedzujú, ale aj ohrozujú ich pokojnú existenciu v stojatých vodách slovenskej polície, a keď sú obaja  len v jedinom exemplári - ako každý z nás, a teda nemôžu súčasne byť na  mnohých iných miestach naraz, aby prípadne videli každému podriadenému "na prsty", aby osobne kontrolovali, ako si plní svoje pracovné povinnosti.


Ako a na základe  čoho by mohla polícia urobiť poriadok s Cigánmi/Rómami nielen v Malackách, ale aj inde, keď nesmie porušovať ich "ľudské práva"!

K nastoľovaniu poriadku príde až vtedy, keď psychicky vyčerpanému Dobrovodskému vytečú nervy a on uskutoční svoj zúfalý ohlásený čin?

Kdeže, nedajte sa pomýliť! Skôr, ako by to urobil, bude odoslaný na rekreáciu do niektorého psychiatrického zariadenia, kde mu už podobné nápady z hlavy vygumujú! A bude aj vlk sýty, aj ovca celá.
(Za vlka i ovcu si dosaďte konkrétnu osobu, inštitúciu či skupinu podľa vlastnej úvahy.)

A tu možno ešte kvitovať Dobrovodského  inteligenciu a nenásilnú povahu, že to vopred avizuje - nie ako "ten" Harman, ktorému zberba ako z radov spoluobčanov, tak polície popierala jeho ľudské práva, a pretože vedel, že otvorené vyhlásenie by mu mohlo zabezpečiť pokoj jedine na uzatvorenom oddelení nejakej psychiatrickej kliniky,  a on by už nemohol verejnosť na svinstvá, ktoré  sa dejú aj iným, upozorniť, tak svoj zámer realizoval bez zbytočnej publicity. 

Verejnosti - tej mlčiacej väčšine, ktorá pasívne prijíma a "zožerie" všetko, čo jej onými mafiánmi ovládané médiá naservírujú, stačí, že má na koho nadávať, koho nenávidieť - pretože zasa ktosi nám "podobčanom" odhryzne  z "krajca chleba dôchodkov a zdravotnej starostlivosti".


Môžeme si hlavu lámať, čo vlastne znamená, že sa zoznamy objavili práve teraz. Ale nie je potrebné si  ju lámať pridlho, či dokonca donekonečna.

Pretože hlinené nohy koalície pomaly ale isto zvetrávajú, je potrebné rozpad urýchliť.  Nejednotnosť v názore na podporu Eurovalu  je nádejnou vodou na mlyn protistrane - opozícii, ktorá by rada zahlasovala aj za vyslovenie nedôvery súčasným dirigentom na čele SR.

Preto sú potrebné diskreditácie jednotlivcov a tým zároveň aj samotnej politiky súčasnej vlády - akýkoľvek spôsob, ktorý posvätí prostriedky vedúce k cieľu, je vítaný!
Netreba sa čudovať - nie je to výmysel ani súčasnej opozície, ani dnešných čias. História sa opakuje dookola. Bolo by potrebné ju dôkladne poznať a poučiť sa na nej, ale to sa vôbec nenosí - nikde na svete!