nedeľa 2. októbra 2011

Mafiánske zoznamy, boje o moc, boje o korytá a výhodné kšeftovanie

Na stránke  Krimisprávy-čas.sk čítam, že sa vysoký policajný dôstojník z Nitrianskeho kraja  v súvislosti s objavením sa nových mafiánskych zoznamov vyjadril, že on svojich vagabundov, s ktorými pracuje, pozná. 
Sú ich vraj desiatky. Nuž a kým nie je niekto obvinený, nie je možné jeho údaje zhromažďovať!

Zoznamy vraj nie sú úplné -- boli tam aj iní advokáti, odznelo ako reakcia ktoréhosi z nich, a  niekoľkí ďalší jeho slová potvrdili!

Tieto zverejnené vyjadrenia sú dokladom toho,  že všeobecná korupcia a mafiánske praktiky ovládajú Slovenskú republiku. 

Lebo ak jeden o druhom navzájom z tých stoviek sebe podobných jednotlivcov "to" o sebe vedia, tak z tej skutočnosti iné nevyplýva.

A občana by malo potešiť, že vysoký policajný dôstojník ich nazval pravým menom - sú to vagabundi.

"Záhadou" sa  môže javiť, prečo, polícia, ktorá vie o podozrivých osobách, nekoná, nezbiera dôkazy - možnosti na to, i dôvody určite má! 

Veď fízluje občanov s iným názorom, s iným vierovyznaním, s inou orientáciou, buzeruje ich podobne ako včera občana Drotována.

Podľa nej z  jednoduchého dôvodu:    nemôže zhromažďovať údaje o jedincovi, kým nie je obvinený!

Ktosi si robí z huby riť? Nie je mi jasné, ako bez konkrétnych osobných údajov môže orgán efektívne pracovať - teda zamerať sa na konkrétnu osobu a preverovať si jej podozrivú "činnosť".

A prečo to zhromažďovanie údajov a odpočúvanie osôb, občanov, ktorí nepatria medzi kriminálnikov ani korupčníkov,  ktorí nie sú obvinenými, veselo funguje?

Asi preto, aby vo vhodnej chvíli, keď bude treba likvidovať odporcov svojich špinavých praktík, mali ich  naši "všemohúci" obratom po ruke a vedeli trafiť na správnu adresu.

Na internete o tebe, občan,  lietajú stovky informácií, a ak nepatríš medzi tých, ktorí svoj život prežívajú "v myšej diere", každý má možnosť dozvedieť sa o tvojich záležitostiach -- aj tých, ktoré by mali byť tvojimi výsostne osobnými, ktoré nemáš sám záujem vytrubovať do sveta.

Nesmieš ale zabudnúť, že údaje o iných osobách si nesmieš zhromažďovať iba ty osobne - s cieľom použiť ich na svoju prípadnú obranu proti zvlčilosti iných - pretože nepatríš do skupiny oficiálnych, alebo chránených  "zberačov" informácií o občanoch, vrátane informácií  takých, ako sú   kto, kde , s kým, kedy, ako, pričom tým nemyslím len informácie charakteru  "bulvár".

Pre mňa by bolo zaujímavé vidieť konkrétne mená vagabundov, napr. aj z toho Nitrianskeho kraja a zo skupiny advokátov, likvidátorov  a sudcov. 
V nedávnej minulosti totiž som mala s niektorými "tú česť". Samozrejme, nik z nich nebol hodný pozornosti našich orgánov činných v trestnom konaní!!!

A akou lahôdkou by bolo pre mňa vidieť v nich aj mená ďalších - zo Žiliny, Čadce, Bratislavy, Liptovského Mikuláša , Kysuckého Nového Mesta , Popradu,  to si nik nedokáže predstaviť. 

A ešte väčšiu rozkoš by mi spôsobilo, keby som tam videla aj prokurátorov a policajtov z uvedených miest, i exekútorov  a  štátnych úradníkov  - pracovníkov obvodných úradov,  správ katastra, atď.

Konečne by  "trafené husi" prestali  na mňa útočiť, že ide o chorobné výplody môjho paranoidne štrukturovaného mozgu, ktorý mi vnucuje myšlienky , že za ich rozhodovacou činnosťou a výsledkom s ňou spojeným je skrytá korupcia, klientelizmus, nepotizmus a iné, dobre zabehnuté  slovenské "-izmy".

A napadlo mi čosi, čo pravdepodobne rozosmeje aj iných: sú v tých zoznamoch uvedení aj kolegovia onoho vysokého dôstojníka, prípadne on sám?  (Nemyslím, samozrejme, tých už "odídených" s bohatou "výslužkou".)

Ak áno, potom môžeme veriť, že z prostredia polície zoznamy nevyšli.

Ich autor, či doručiteľ možno posiela avízo  niektorým zapísaným, možno chce urobiť nejaký výhodný kšeft s niektorým z nich cestou prípadného vydierania, možno je to výzva na likvidáciu niektorého z nich, kto sa stal komusi nepohodlným.

A možno tohoto "poštového holuba" vypustili  účelovo na odpútanie pozornosti od bojov o Euroval. 

Premiérka nevie asi "kudy kam", a tak jej Fico, cítiac nové príležitosti pre vlastné ambície, sľubuje:
za predčasné voľby prikývneme -- svojimi hlasmi podporíme schválenie Eurovalu. 


Robko Vládychtivý si tak zvýši úroveň svojej dôveryhodnosti u amerických i európskoúniových kamarátov.

Alebo ak  chcete, môžete veriť aj tomu, že jedinou motiváciou jeho rozhodnutia je jeho sociálne cítenie, ktoré ho  nabáda, aby týmto krokom zase prispel k "zvýšeniu" životnej úrovne okrádaného slovenského národa, ktorý si tie už dobre obdraté  opasky uťahuje  v podstate jednu celú generáciu.